koksboller

6 plater gelatin

legges i kaldt vann i ca 5 min , ( jeg brukte 3 ts gelatinpulver)
4 eggehviter vispes stive,
4 dl sukker litt etter litt.
Smelt gelatinen med litt vann.
Avkjøl det litt og hell det i en tynn stråle oppi de stivpiskede hviten og sukkeret. Visp massen i 5 min.

Bruk en sprøytepose med rund tyll og sprøyt ut i små porsjons boller. La de stå kaldt til de er stivnet og dypp de i 100g smeltet sjokolade (med 50g delfiafett hvis du har) jeg brukte melkesjokolade og så i kokos. 

kjøl ned 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s