Stekt Ris; Enkel Restemiddag

  • Ris fra i går!
  • 2 Gulrøtter
  • 1/2 løk
  • 1 dl Fryst erter
  • 2 stenger Selleri
  • 2 hvitløk båter eller smaktilsett med pulver
  • 2 egg
  • 4 ss med margarin

2016-01-26 17.13.40

sett på varm på platen. Ha i 2 ss med margarin i stekepanne.  Skrell og kutt gulrøtter, løk og selleri (evt også hvitløk båtene, fres dem så i pannen) Fres gulrøtter og løken i pannen. Sett det så på en ny  plate med svak varme. Så smelter du 2 ss med margarin, og ta i risen, stek risen til den for en gylden farge, Visp eggene i sammen før du heller røra i pannen med risen. Stek så risen, mens du hele tiden rører rundt slik at eggene blander seg godt med risen. Bland så gulerøtter, løk og selleri. Smak til med salt, pepper (evt hvitløk pulver)

I retten kan du ha i alt av grønnsaker etter smak og hva du har. Det som setter denne retten helt på topp er om du har i cashewnøtter. Enkel og rask rett!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s