Troika Konfekt

Julen nærmer seg, kakebakst og konfekt står høyt på lista til Jul. Troika er noe som er veldig godt for både store og små barn, og enkelt å lage for alle, uansett forkunnskaper! Denne oppskriften er veldig enkel, til noe så godt som en julekveld.

 

Innhold; 

  • 1200g Marsipan
  • Nugatti 
  • 2 pk Jorbær Gelè
  • 200g Kokesjokolade
  • 100g Melkesjokolade
  • 125g Delfia fett

 

Pannen som er brukt til denne oppskriften er 41*30*6 cm

 

Dekk pannen med bakepapir. Kjevl ut marsipanen med jevn tykkelse som dekker hele bunnen til pannen.  Smør ut Nugattièn så den dekker marsipanoverflaten. Sett så pannen inn i fryseren.

Følg oppskriften på JorbærGelèn, du kan minke med 1/4. La gelèn stå på plata til den er kald. Hel så gelèn over i panna og sett den i kjøleskapet opp til 5 timer, eller neste dag!

Kjær opp platen i biter, enten i større eller mindre biter.

Smelt Kokesjokolade, Melkesjokolade og Delfia fettet i sammen. Så lar du sjokoladen bli temperert før du begynner å dyppe troika bitene inni.

en måte og sjekke om sjokoladerøra er temperert på, er å Dyppe en sjokoladebitt i røra, om den ikke smelter, kan du bare starte med å dyppe vær enkelt bit. ta bitene opp med en gaffel.

Legg så alle bitene på en  plate med bakepapir, når alle er dyppa setter du platen tilbake til kjøleskapet over natten!

12313867_10153158518301496_711315929748159593_n 12316287_10153158518146496_1691141556607751301_n

Ferdig produktet! 12316381_10153158518206496_462001343753951140_n

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s