gresskarpuré

Purre:

En hel Gresskar

Sett oven på 250 grader. Del gresskaret i 4-7 deler. legg bitene med kjøttet ned mot stekepanna som er smurt med olje. la en stå til innmaten blir mør. husk at dette kan ta opp til to timer kommer an på Størrelsen. Når den er mør skraper du innmaten i foodprosseren. Da er purra klar til bruk. Du kan fryse den opp til to år. den kan stå opp til en uke i kjøleskapet.

gresskarpuré er grunnoppskriften til de fleste hjemmelagede gresskar oppskrifter. hvor mye du klarer å produsere kommer an på størrelsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s