Farmors Grovbakst

skjermbilde

Innehold;

1 L Keefir

1 1/2 dl Sirup/Honning

1 1/2 ts Salt

5 ts Bi-karbonat

5 dl Grahamsmel

4 1/2 dl Hvetemel

1 1/2 dl råsikt

2 dl havregryn

—————–

1 1/2 dl linfrø

1 1/2 dl solsikkefrø

2 dl hvetekross

Bland alt i sammen i en bolle. Smør to brødformer. Ha i litt råsikt i formen og fordel dette utover formen. Del deigen i to, og legg dem i formene. 175 Grader, 1 time, midt i ovnen. Kan fryses opp til 12 mnd.

bytte ut eller legg til andre korn/frø etter smak. eks solsikefrø gresskar frø osv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s