Flaget i rødt, med grønne prikker på!

Det nærmer seg et år siden Norges Stat og den Norske Kirken, skrev under sine skilsmisser papirer.  Dette var ikke bare en liten underskrift, som skiller Den Norske stat fra en religion som lenge har hatt sine røtter i landet. Dette var den Norske Stat som faktisk skrev under på at Vi her i Norge er Multikulturelle mennesker som skal tolerer og akseptere andre mennesker kultur og tradisjoner.

 

Dette inkluderer alle gode, vonde ikke like så bra tradisjoner. Vi i Norge, vi har lenge levd med en grunnlov som sier at vært menneske er frie til å tro og utfolde vår tro, men at staten skal styre Norge med en kristen tro. Vel vi har da bare blitt multikulturelle.

Men jeg har ikke sett at det har dukket opp flere røde dager på kalenderen?! Eller mindre for den gangen skyld. Jeg ser at politikerne ennå har fri på søndager, Alle butikker har tenkt i Pinsen. Hvorfor det?

Den Rød-grønne regjeringen, har alle tatt seg fri på disse kristne røde dagene, selv om de ennå har gått fra de kristne troen.   De ønsker at alle religioner skal ha like mye verdi i dagens samfunn. Men da skal ikke butikker stenges i pinsen, eller så må regjeringen legge til en hel del nye røde dager.

For den Norske Kirke kan jeg se mange fordeler, ikke vil de kunne velge sin egen sogneprester, men de vil etter vært få styring på sine eiendommer som staten i lengre tid har hatt makta over. De kan tjene noen ekstra slanter på brylluper og begravelser, enn før. De kan tjene mye mer penger på sin religion, noe som i seg selv motsvarer dems egen religion om å tjene penger på guds eiendom. Men pytt pytt, det var jo bare sønnen til gud som sa det for 2013 ++ år siden.

Jeg lurer bare på; Dere sa ikke mye når den norske stat skillet lag fra kirken, så dere har vel ikke noe imot at vi da mister våre røde dager som julaften, påsken, pinsen osv?  hvorfor trenger dere disse dagene siden dere ikke er kristne? er det for ferien skyld? Dere kunne vel ha tenkt dere til at vi samler opp alle de hellige dagene vi har fra disse multikulturelle og lager flere røde dager?

Personlig liker jeg tradisjoner og jeg liker dens grunnlag, jeg er ikke religøs, men jeg aksepterer dem for de er og vil være Norske tradisjoner for Norge er et kristen land, vi er ikke multikulturelle mennesker.

 

Vi nordmenn er vanedyr, som IKKE sier imot nye ting, men vi tar i mot og lar det bli vår nye fremtid. Det er slik vi bare er!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s